Schonere toekomst

Er wordt in de door wereldleiders en wetenschappers veel over het milieu gesproken. Het milieu is namelijk van groot belang, want het is de omgeving waarin mensen, dieren en planten leven.

 

Energiezuinig

We weten allemaal dat we zorgvuldig met onze aarde moeten omgaan. We scheiden het afval, rijden met schonere auto's en gebruiken steeds vaker windmolens en zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit. Het gebruik van aardwarmte door Geo-Well telers sluit hier naadloos op aan. Aardwarmte is eigenlijk de overtreffende trap in deze ontwikkeling.

 

CO2 reductie

Bij het verbranden van de fossiele energiebronnen kolen, olie en gas komen broeikasgassen zoals CO2 vrij en stijgt de temperatuur op aarde. Echter bij het gebruik van duurzame energie bronnen zoals aardwarmte komen er geen broeikasgassen vrij en wordt de opwarming van de aarde tegen gegaan. Door gebruik te maken van aardwarmte nemen de Geo-Well telers dus de verantwoordelijkheid om de CO2-uitstoot aanzienlijk te verminderen.

 

Milieubewust

Door samen bewust te zijn van ons milieu en veranderingen door te voeren leveren we een bijdrage aan een schonere toekomst. Een toekomst waarbij volgende generaties mensen, planten en dieren een prettige leefomgeving hebben.